Регистрация

Свинско с топено сирене и гъби

Свинско с топено сирене и гъби
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 5954

Свинско с ароматни подправки и зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1200 г свинска плешка
  • 6 малки глави лук
  • 6 моркова
  • 6 червени сладки чушки
  • 24 малки картофа
  • 600 г гъби по избор
  • 400 мл свински или пилешки бульон
  • топено или пушено сирене
  • целина
  • чубрица (много ситна)
  • риган
  • олио
  • сол

Начин на приготвяне:

1. Нарежете свинското на парчета и го задушете до полуготовност в тенджера под налягане, без да слагате капак.

2. Добавете целите картофи, чушките, нарязани на дълги ленти, морковите – на кръгчета, цели, но обелени, главите лук, целината и сиренето на големи парчета.

3. Изсипете бульона и затворете тенджерата под налягане с капака и оставете да къкри на слаб огън около 35 мин.

 

 

Снимка: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта