Регистрация

Магданозът гарантира качествения секс

01 Jul 2013   /   nina123   /   Видяна: 8801
Магданозът гарантира качествения секс

Зелената подправка прави дамите неустоими, а мъжете – неудържими.

Сексолози и диетолози са единодушни в твърдението - ако вие и половинката си хапвате редовно магданоз, това в никакъв случай няма да навреди на сексуалния ви живот. Доказано е, че зелената подправка е природен заместител на синьото хапче, а освен това е мощно длето за извайването на женската фигура. Здраве, потентност, красота, самочувствие – това са сигурни ефекти от редовната консумация на магданоз и всички те са гарант за незабравими креватни удоволствия. А сега ще видим и на какво се дължи тази тайнствена сила на растението.

Богат на калции, йод и желязо, както на витамини А, С и К, магданозът се нарежда в челната десятка на зеленчуковите афродизиаци. Преди повече от 2000 години на територията на Западна Европа свежото растение е използвано при лечението на импотентност. Постепенно славата му расте и поема по търговските пътища, достигайки до Западна и централна Азия. Там любителите на силните вкусове го култивират, за да извличат от новото растение още по-натрапчив аромат. Затова днес има два вида магданоз – оригиналният, тръгнал от Европа е с къдрави листа. Той не се използва у нас, въпреки че във Франция, Италия, Испания и други техни съседки е предпочитан  не само за овкусяване, но и за гарниране. В България, както и в повечето страни на изток от нея се развъжда култивиран магданоз. Неговите листа са ненагънати, но знайте, че растението е доста по-силна билка и по-ароматна подправка от своя предшественик. Затова, ако търсите неговите полезни свойства и автентичен мирис, не залагайте на къдравата разновидност.

Магданозът помага и на дамите в прелъстяването, като извайва фигурата им, регулира неприятните телесни миризми от изпотяване и е мощен лек против стареене.  Ако искате да си направите отвара за красота, достатъчно е да сварите една връзка от подправката в 300-350 мл вода на бавен огън за 15 минути. Ще разполагате със сок, богат на витамини, освежаваща за горещите летни дни полезна и вкусна напитка, букет от антиоксиданти, който ще се погрижи за здравето на тялото и красотата на косата и кожата ви, както и с диетична отвара, изчистваща натрупаните мазнини. И всичко това в едно.

Дори и да не се захванете да варите растението, толкова е лесно да го добавите в салатата с домати и краставици или да го нарежете и полеете с лимонов сок и зехтин. Ще дарите хапка здраве на семейството си и незабравими сексуални мигове на себе си и половинката. Заслужава си да опитате.

ПОДОБНИ СТАТИИ

Храни, които повишават риска от тромбози

Хранителни продукти, повишаващи риска от тромбоза са онези, които съдържат големи количества витамин К.   виж още »

Храни, които подобряват секса според Наталия Кобилкина

Мъжете да си хапват морски дарове и да пият фреш от ананас преди любовния акт. Жените да залагат на пресен спанак. виж още »

Ябълки отприщват женската полова мощ

Само една ябълка на ден повишава сексуалната активност на нежния пол. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта