Регистрация

Прощъпулник с ордьоври за мъже разкрива креватните им желания

17 Sep 2013   /   nina123   /   Видяна: 3788
Прощъпулник с ордьоври за мъже разкрива креватните им желания

Вижте дали избраникът ви за нощта ще избере сладко или солено, кръгло или ъгловато, с месо или без, за да разберете заслужават ли си усилията да го имате.

Установено е, че съществува тясна връзка между кулинарните предпочитания на хората и техните еротични фантазии. Днес ние от kulinarno.bg ще дадем ексцентричен съвет на всички дами как да преценят дали мечтите за креватни подвизи на един мъж ще им допаднат или не, след като го почерпят с вкусна хапка от специално направено плато с ордьоври. Забележете обаче – става въпрос за фантазии – което означава, че с този тест ще разберете какво копнее да напарви в леглото даден мачо, а не на какво реално е способен.

Френски екип от психолози и експерти установи, че има общи нагласи между хапката, която мъжът иска да постави в устата си и тази „хапка“, която е готов да метне в завивките. Затова, ако сте решили да приложите екстравагантната проверка на сексуалните нагласи, ще трябва да сготвите блюдо от хапки. Важно е на пръв поглед да си личи какво има във всяка една от тях, за да може представителят на силния пол да избере точния залък за своята уста въз основа на адекватно преценяване на вкуса. Блюдото ви трябва да се състои от два вида форми – кръгли и с ръбове, три основни типа вкуса – сладко, солено и комбинация от тях, както и от два вида соленки – с месо и без. Ето какво трябва да сготвите, за да реализирате „пъкления“ си план.

Сладки хапки. Направете два вида – с шоколад и с плодове, като половината от единия и от другия тип оформите като кошнички с ръбчета, а другата половина бъдат кръгли топченца. Мъже, които избират ръбовете, са склонни да се примирят с дами, които имат собствено мнение в леглото и обичат да доминират. Ако смятате да го изненадате с нещо настандартно, то той няма да е вашия човек, щом предпочита кръга. Овалът символизира гладкостта – тези мъже обичат сексът да е без резки изненади и неочаквани обрати. Те са тренирани да се справят в подобни ситуации като добре смазана машина, която тръгва от точка А и достига до точка Б по „главния“ път.

Ако мускулестият мачо се спре на плодовата сладка, то за него приятните креватни фантазии са свързани с нежност, много целувки, страстни допири и романтика. Избере ли шоколадът – това е лошото момче, което само след няколко минути любовна игра ще се хвърли ожесточено към същинското действие. Предпочитащите сладко пред солено са хора на активността и веселието, контактни личности, с които общуването на всякакво ниво е достъпно. Любителите на солените хапки имат набор от специализирани теми за разговор и на първо време трябва да си паснете интелектуално с тях, за да имате по-нататъшен терен за действие.

Солените хапки. Нека пак половината от всеки вид бъдат с кръгла, а другата половина с ръбеста форма. За вторите можете да използвате малките хартиние кошнички за ордьоври за еднократна употреба като кълъп. Разбира се в такива поднесете и топчетата, но вече изпечени. Едните нека бъдат най-обикновени соленки с подправки, другите – същите соленки, но да си личи, че в тях има пълнеж от месо. Направете ги по рецепта за кренвиршки например. Третите трябва да са на сиренена основа – можете просто да оформите намачкано сирене или извара с малко смлени орехи и копър.

Ако мъжът си избере тестената безмесна соленка, то той най-вероятно не се задълбава в сексуални мечти, фантазии и изисквания, а оставя на течението всичко да се случи. Внимавайте – подобни любовници често са скучни и безинициативни. Но пък се задоволяват с всеки вид секс. Спре ли се на ордьовъра със сирене – знайте, че интимните отношения с него ще са като по книга. Той знае какво трябво трябва да направи и го прави – същото се очаква и от вас. Този тип не би ви отказал орална любов или кавото и да е друго, ако достатъчно еднозначно успеете да му покажете, че именно този подход ви харесва. Помнете, че за неговото его е важно да вложите точно толкова енергия и отдаване в акта, колкото е вложил и той.

Хищникът се нахвърля на месо – природен закон от съществуването на света. Ако искате да сте „мръвка“ в лапите на звяра – то това е вашето сексуално чудовище.  Човекът не си поплюва и ако това ви плаши, то плюйте си вие на петите преди да е станало късно. Ако обичате да сте на гребена на вълната – месоядният тип срещу вас ще е разбиващата стихия.

Комбинация от сладко и солено. Тук няма как да се справите с постигането на идеалните форми. Просто увийте по зрънце грозде или друг плод веднъж в шунка, а другия път поставете над парче сиренце. Закрепете с клечка за зъби или парти украса. Мъжете, които си изберат нестандартната комбинация обикновено харесват и нетрадиционни интимни преживявания. Преценете дали сте склонна към експерименти и иновации.

Поднесете хапките в голям съд, така че да се виждат добре и после наблюдавайте. Ако мъжът вземе бързо решение с коя да започне, помнете, че решителността му се проявява и в интимните отношения. Ако пък след първата реши да опита от всички, в него най-вероятно се крие ценител на женското начало, който го почита в широк диапазон от форми, пози и варианти. Тези хора почти никога не отказват секс – те са перфектни любовници и неверни половинки.

 

 

ПОДОБНИ СТАТИИ

И бъдещите татковци на фолиева диета

Ако мъжът иска да става баща, да си хапва сирене, листни зеленчуци и яйца. виж още »

Какво иска мъжът до вас – разберете по храните, които ви сервира

Ако ви глези с шоколад и сметана – вие сте сексуален обект, ако се погрижи за петстепенна вечеря – разбирайте, че е лудо влюбен; предразпо виж още »

Закуската прави мъжете здрави и сексуално активни

Направете закуска на мъжа си и той ще се докаже като преуспял бизнесмен и полов атлет. виж още »

КОМЕНТИРАЙ

anonymous

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта