Регистрация

Кулинарни трикове

Категори

НОВИ РЕЦЕПТИ

Скандално: Как ни продават развалено месо и пълни пилета с вода
Скандално: Как ни продават развалено месо и пълни пилета с вода

Сочното пилешко филе се обработва с белина, а рибата - с канцерогенен течен дим. виж още »

Как търговците лъжат купувачите на месо и храни
Как търговците лъжат купувачите на месо и храни

Как се обработват развалени меса, за да изглеждат свежи и как консерва с цианкалий и кураре се превръща в деликатес. виж още »

Проверка на кисело мляко за нишесте с йод
Проверка на кисело мляко за нишесте с йод

Капки йод показват дали в киселото мляко има добавено нишесте или брашнени сгъстители. виж още »

Проверка на българските кисели млека и кое е истинско
Проверка на българските кисели млека и кое е истинско

Разберете само за 10 минути дали любимата ви марка кисело мляко е менте чрез теста на отделена вода. виж още »

Как се отваря вино с ключ
Как се отваря вино с ключ

Как се използва ключ вместо тирбушон. виж още »

Как се отваря вино без тирбушон
Как се отваря вино без тирбушон

Отваряне на стъклена бутилка вино с обувка - весел и практичен трик. виж още »

Изваждане на жълтък от белтък с шише
Изваждане на жълтък от белтък с шише

Бързо разделяне на жълтъци от белтъци с помощта на пластмасова бутилка. виж още »

Бърз трик: Как се завръзва готварска престилка
Бърз трик: Как се завръзва готварска престилка

Вижте как да се овържете като професионалните готвачи. виж още »

Бързо разделяне на жълтъци и белтъци
Бързо разделяне на жълтъци и белтъци

Изсмучете жълтъка от белтъка с помощта на пластмасова бутилка. виж още »

Чудеса за Св. Валентин със сърчице формичка за курабийки
Чудеса за Св. Валентин със сърчице формичка за курабийки

Храна, оформена като сърце създава романтика в специалната вечер.   виж още »

Какво червено вино да избера за празника
Какво червено вино да избера за празника

Видове червени вина и с каква храна се връзват.   виж още »

Шарен дъжд в чаша – олио, вода и боя за страхотна украса
Шарен дъжд в чаша – олио, вода и боя за страхотна украса

Бълбукаща украса с шарени балончета или дъжд от цветове, затворен в кана – две страхотни идеи виж още »

Ориз на плоча по азиатски – лесно, вкусно и полезно
Ориз на плоча по азиатски – лесно, вкусно и полезно

Тайните на китайския ориз или как да си сготвим любимото ястие от китайския ресторант у дома.   виж още »

Плодове, които може и да не са веган
Плодове, които може и да не са веган

Плодове, които не са веган и някои растителни храни, които не са вегански заради процеса на производ виж още »

Разтапяне на мед – правила и закони
Разтапяне на мед – правила и закони

Как се втечнява мед и защо се спазва определена температура? Защо медът се захаросва и по какво се п виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта