Регистрация

Здравето и храната

Категори

НОВИ РЕЦЕПТИ

Лечебни свойства на мурсалския чай
Лечебни свойства на мурсалския чай

Отглеждане на мурсалски чай и отвари за всякакви болежки. виж още »

Годжи бери - лек за тялото и ума
Годжи бери - лек за тялото и ума

Сушено годжи бери лекува възпаления, стимулира мозъка и регулира метаболизма. виж още »

Народна медицина с джинджифил
Народна медицина с джинджифил

Джинджифил пази от грип, високо кръвно и бори излишните килца. виж още »

Кои храни не трябва да се ядат въобще
Кои храни не трябва да се ядат въобще

Газираните напитки, бялата захар и чипсът не съдържат полезни вещества и разболяват тялото. виж още »

Скандално: Как ни продават развалено месо и пълни пилета с вода
Скандално: Как ни продават развалено месо и пълни пилета с вода

Сочното пилешко филе се обработва с белина, а рибата - с канцерогенен течен дим. виж още »

Безвреден стабилизатор ли е гума ксантан
Безвреден стабилизатор ли е гума ксантан

За какво се използва гума ксантан, позната под името стабилизатор Е 415. виж още »

Полезният цинк се набавя от вредни храни
Полезният цинк се набавя от вредни храни

Борим дефицита на цинк в тялото с червени меса, бира, черен дроб и яйца. виж още »

Вкусът на храната лекува според Аюрведа
Вкусът на храната лекува според Аюрведа

Киселите ястия регулират кръвното налягане, солените ни пазят от побеляване, а сладките ни даряват с виж още »

Златни правила за пълноценна закуска
Златни правила за пълноценна закуска

Не яжте веднага щом се събудите и не си позволявайте да преяждате на първо хранене. виж още »

Вредно ли е да се дъвче дъвка
Вредно ли е да се дъвче дъвка

Ползите и вредите от дъвченето на дъвка се изравняват в мляскаща симбиоза. виж още »

5 факта за имунитета и храната
5 факта за имунитета и храната

Как да поддържаме здрава имунна система с няколко прости хранителни правила. виж още »

Вкусна профилактика със семена от нар
Вкусна профилактика със семена от нар

Нар помага за регулиране на кръвното, топи мазнините и пази от простуда и грип. виж още »

Подправката куркума носи вкус, цвят и здраве
Подправката куркума носи вкус, цвят и здраве

Куркумата създава особения вкус на индийските храни, прави апетитен цвета на сладкишите и лекува въз виж още »

Четири златни съвета за правилно хранене от Слави Славов
Четири златни съвета за правилно хранене от Слави Славов

С повече дъвкане, правилен подбор на менюто и отказ от десерт човек прави първата крачка към здрвето виж още »

Защо яйцето е толкова полезно
Защо яйцето е толкова полезно

Учени доказват, че хапването на варени или печени яйца сутрин стимулира мозъка, зарежда с енергия тя виж още »

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта