Регистрация

Хранене за борба със синузита



Хранене за борба със синузита
  |   Порции   |   Видяна: 1797

Витамин А от животински произход помага да се справим със синузита.

Оцени рецептата
Любима рецепта

"Не мори, но мъчи", казва народът за множество болежки, които могат да създадат силен дискофорт. За болката от синузита и страха от очакването състоянието да се повтори отново и отново могат да говорят само онези, които са я изпитвали или са се грижили за близък в този тежък период. Освен невъзможността за качествено поемане на въздух, съпътсващите дразнения са болки в главата и двата чифта синуси, постоянна умора и отпадналост, усещане за задушаване и задъхване при всяко по-голямо усилие. Нощите, в които сънят не идва заради дразнението в носа се превръщат от време за качествена почивка в безсънна изнервеност, по време на която изтощеното тяло не може да презареди батериите си. И това се повтаря с всяка лека настинка. Защо?

Тялото има нужда от вещество, с което да пребори първопричината. Една майка решава да се поинтересува по-задълбочено къде в имунната система е пробивът, който не позволява състоянието да бъде излекувано. И след проведени опити върху себе си заключва, че въпросът за трайното отшумяване и намаляването на симптомите на синузита се крие в количеството приет и усвоен витамин А.

Тя създава своя диета, в която включва витамин А от животнски произход, тъй като той е по-лесно усвояем от организма. Затова препоръчва хапването на черен дроб и висококачествено масло всеки ден като превенция от синузита и за облекчаване на симптомите му. Какви още храни е добре да хапваме и как да се борим по естествен начин със синузитните състояния - гледайте във видеото:

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта