Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 5, част 4



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 5, част 4
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1518

Оценките на 100 кила в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 13, епизод 5

Излъчен на 03.06.2019

Четвърта част

Домакин рапърът 100 кила

Рапърът Сто кила призна за веганския си начин на живот и заложи на трудната, но и здравословна кухня от растителни продукти. И макар че гостите бяха притеснени в началото на вечерята, се оказа, че веганският режим не е блудкава алтернатива с липса за радост на небцето. След като черешковците опитаха веганска лукака и вегански таратор, изненадите продължават с вегнаски солен пай - основата е от лимец, а плънката от спанак, растителна моцарела и домати.

Основното е очакван сюрприз - типичното Мак енд чийз от Ню Йорк се превръща в макарони на фурна с вегански сирена. Разликата с оригинала този път е осезаема, но никой не може да потвърди със сигурност кое е по-добро на вкус. Има и десерт - растителен, естествено. В него любимият шоколад на половинакта на 100 кила си акомпанира с веган тирамису. Уникално и здравсловно.

За изненада гостите получават по мини веган тортичка, която да разделят с любимия си човек. А колко точки взима за идеалната постна вечеря Явор Янакиев - гледайте в тази част.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта