Регистрация

Черешката на тортата - сезон 13, епизод 5, част 3



Черешката на тортата - сезон 13, епизод 5, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1589

100 кила посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата - епизод 5, сезон 13

Излъчен на 03.06.2019

Трета част

Гости посреща 100 кила

Гладните гости изненадано попадат пред портите на вегански ресторант и разбират, че подозренията им за храна без животински продукти, се сбъдват. Но 100 кила от три години почти не се докосва до ястия с животнски продукти, затова днес е решен да пренесе компанията в праведната хранителна вяра.

Заведението се оказва уютно и атмосфрата постепенно издърпва първичния стрес от идеата за липса на вкусна храна. Отношенията между гостите се разчупват с апритива - ром с вода от коралов риф - най-пречистената вода в света. А след него идва и първото предястие - ядки с веганка или веганска луканка, която по вид е като познатото мезе. Следва вегански таратор, който компанията определя като познатата студена супа, с която се слави родината. Интересно, но според твърденията на вечерящите, тези храни са и вкусни.

Сега 100 кила признава честно за вярата си на веган и посвещението на връзката на човека с природата. Как Явор се е отказал от животинските продукти и какво намира в растителността - разбираме от неговия разказ и една купа, която ще посвети и гостите в тайнството на растителността.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта