Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 23, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 23, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 12309

Валентин Кулагин пазарува в Черешката на тортата по халат и с розови обувки-кученца.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Валентин Кулагин

Първа част

Излъчен на 14.02.2018

Тази седмица в Черешката ни чака невиждано гостоприемство, невиждано любезни гости, невиждани изненади, невиждани скандали и невиждани оценки. Тази седмица крилце или кълка сервират: най-прясната Мис Плеймейт Нора Недкова; човекът, който владее по-добре езика на тялото, отколкото българския език - Алфредо Торес; последната модна тенденция, стилистът и гримьор на звездите - Валентин Кулагин; човекът, който се радва, че вече е "слаб" режисьор - Люси Иларионов и актрисата, която мина по червения килим, но не в Нови Хан, а в Кан - Борислава Стратиева. А и тази седмица сармите на звездите ще свива Шеф Иван Манчев.

Пристигаме в дома на Валентин Кулагин и разбираме, че той вече е гримиран и с прическа, но едва сега става. По домашно облекло и с халат отгоре, домакинът представя розовите си обувки с пухкави кучешки глави, а след това скача така облечен във возилото си в компанията на неговата позната Биляна, която заедно с телохранителят и шофьор на звездата, ще го придружи по време на пазара.

Вальо обяснява, че тъй като има руски корени, ще сготви руска салата по рецепта на баба си. За основно купува ципура, а прословутият му десерт ще бъде направен по поръчка от най-добрия шоколадиер в Европа. Пазаруването преминава надменно и скандално. Кич и натруфеност заварваме после в дома на коафьора, където са предвидени тежки украси и дори пръстени за салфетки с огромни кристали.

Над печката вече го чака неговата домашна помощница Валя, която е обелила картофите и кипва водата. През това време Валнтин обяснява за своята педантичност да реже всички продукти на еднакви кубчета. Затова виждаме и как изхвърля крайщата на нарязаните картофи и моркови. А малко след като е започнал готвенето, вече се олаква, че е изморен.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта