Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 23, част 4



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 23, част 4
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 9404

Оценките на Валнтин Кулагин в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Валентин Кулагин

Четвърта част

Излъчен на 14.02.2018

За десет сезона в Черешката досега не е имало толкова вечери, прекарани в тотално неразбирателство и постоянни кавги и интриги. На бойното поле са гримьорът на звездите Валентин Кулагин и новата Мис Плеймейт Нора Недкова. Арбитри във вечния им двубой са Акрисата Борислава Стратиева и режисьорът Люси. А що се отнася до Алфредо Торес - той просто седи на вечерите, слуша и въздъхва... явно в очакване седмицата да приключи безаварийно.

Днес домакин е Валентин Кулагин, който втрещавя със странните си маниери, начин на мислене и провокации към околния свят. Посреща екипа на предаването по халат и розови обувки с кученца, а след това в този вид се отправя на пазар в компанията на личния си бодигард и шофьор и една приятелка - Биби, която явно има за мисия да се покаже на мама от национален ефир.

В кухнята Кулагин повече говори, хвали себе си и се изморява, отколкото да готви. Тежкото рамо на домашната му помощница Валя, е неговият ключ към успеха. Десертът поръчва на най-добрия шоколадиер в Европа, а за грилованите зеленчуци звъни на приятелка, за да не омирише важният домакин косата си на пушек по време на печенето. Не разбираме къде Кулагин губи цялото време за подготовка на вечерята, но за капак гостите чакат повече от час, преди да нахлуят в дома му.

А щом влизат, измръзнали и прегладнели, виновният домакин ги посреща с упреци, че нямат право да пристъпват в личното му пространство без покана. Не представя ястията си и не кани гостите на трапезата, а направо заема отбранителна позиция, като се извинява, че е дал ниски резултати на двамата мъже преди него. Вижда се, че моли да бъде пощаден от собственото си критично око по отношение на крайните оценки за вечерята. След това обаче потриса всички с изключително неуместната си изненада. Мъж само по боксерки, окичен с лампички и с плик на главата, се оказва неговото осветително тяло за вечерта. Гостите го молят да се облече и да не пречи на вечерята.

Тя преминава предимно в кавги между Нора и Вальо. Изпълнението на Трио Карамел - Притури се планината, е малката красива част, в която всички са спокойни. Десертът е странно презентиран - Кулагин го представя сякаш е взел участие в напаравата му и обяснява не толкова какво съдържа, колкото високата цена на съставките. Разбираме, че е направен от най-добрия шоколадиер в Европа, но така и не научаваме името му.

А накрая - виждаме и най-ниския резултат в историята на Черешката на тортата - вижте колко точки взе Валентин Кулагин за лицемерното си и агресивно домакинство.

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
3
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта