Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 14, част 1



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 14, част 1
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2036

Младият програмист Любомир Янчев готви в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Любомир Янчев

Първа част

Излъчен на 01.02.2018

Тази седмица пет звезди ни сервират пет вечери и петзвездно забавление. Петстепенното меню на Черешката включва: певицата, на която само името е по-голямо от таланта - Прея Ейрин-Комфорт-Рекс Осасей; актьорът, чиято мутра е перфектна, за да играе мутра - Кирил Ефремов; тежката артилерия на по-лекия музикален жанр - Есил Дюран; едно момче за пример - младият предприемач и иноватор - Любомир Янчев и доказателството какви Мис България имахме на времето - ослепителната Славена Вътова. А и тази седмица звездите ще панира кулинарният звяр Шеф Иван Манчев.

Тази вечер всичко е високотехнологично, защото сме на гости на програмиста и бизнесмен Любомир Янчев. Домакинът споделя още в началото на седмицата, че е на специална диета, включваща много мазнини и малко въглехидрати, а денс той обещава да запознае с маниера си на хранене и гостите, като им сервира ястия от своя режим - мазнички, но с подсладители вместо захар. Казваме сервира, а не сготви, защото Любо е свикнал от занаята си да "делегира" задачи на хора от екипа. Така той готви с цели три помощника, като всеки "делегат" си има строго определени функции.

Как работят уредите в апартамента с гласови команди и какво се случва в кухята щом спре токът - гледайте в тази част. От нея ще разберете и как точно Любо и делегатите сготвиха:

1. Хипер модерна салата с ябълки, червена чушка, бейби спанак и сладък дресинг от боровинки, поръсена със слънчогледови семки.

2. Дип от авокадо и извара.

3. Свински вратни пържоли с бекон, сладко-кисел сос от канела с оцет и стевия.

4. Гарнитура от карфиолено пюре с пармезан и подправки.

5. Шантав опит за суфле от кокосово брашно с кокосово масло, БИО какао, стевия и още странни подсладители и продукти.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта