Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 14, част 2



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 14, част 2
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 2182

Младият бизнесмен Любомир Янчев посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Любомир Янчев

Втора част

Излъчен на 01.02.2018

В първата част се насладихме на модерното готвене в интелигентен апартамент. Домакинът Любомир Янчев, едва на 22 години, се оказа, че живее в дом от бъдещето, където уреди работят с гласови команди. Това обаче не помогна след спирането на тока. Любо разказа за своите бизнес дела, в които действа чрез делегиране на задачи и функции, а след това си докара трима "делегати" в кухнята, на които бяха "делегирани" различни части от готвенето. Така повече с чужда помощ, но все пак и със собствени действия, младият програмист сглоби менюто на вечерта, а идването на тока му позволи да го реализира.

Любо сподели, че е на специална диета с БИОпродукти, бедна на въглехидрати и богата на мазнини. За него всяко ястие трябва да носи много ползи и минимални щети на тялото. Така той посрещна гостите със здравословна и модерна салата от кубчета ябълки и червени чушки с листенца бейби спанак и дресинг от сушени боровинки. Продължи с второ предястие от дип с авокадо и извара.

За основно домакинът сервира модерни свински пържоли със сос от оцет, стевия и канела, гарнирани с пюре от карфиол и пармезан. Въпреки нестандартният начин на направа на месото, то се оцени добре от мнозинството на трапезата.

Неволите дойдоха с десерта, който по гласова команда започна да се пече, но когато се наложи човешка намеса за изваждането му, Любо изпусна едната купчика и тя се строши. Така домакинът остана без порция, а околните се чудеха що за същество се е наместило в купичките за брюле. Оказа се, че това е здравословен сладкиш с кокосово масло и брашно, яйце, натурално какао и без никаква захар.

Изненадата дойде с гръм и трясък след като поредния член на помощния екип бе делегиран да изненада гостите. Така в дома на бъдещето се завихри право хоро.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта