Регистрация

Черешката на тортата - сезон 10, епизод 14, част 3



Черешката на тортата - сезон 10, епизод 14, част 3
Средно   |   Порции 5   |   Видяна: 1511

Оценките на Любомир Янчев в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата с Любомир Янчев

Трета част

Излъчен на 01.02.2018

В първата част се насладихме на висококачествен подбор на продукти от БИОмагазин. Разбрахме, че домакинът - младият програмист Любомир Янчев е на специална диета, включваща малко въглехидрати и много мазнини, а след това посетихме дом от бъдещето, където някои уреди работят с гласови команди. Разбрахме и как работи Любо - чрез делегиране на задачи. Затова и в кухнята се появиха цели трима "делегата", натоварени с направата на вечрята.

А тя, в духа на обстановката, се оказа много модерна. Салатата бе от ябълки с червена чушка и спанак, овкусена от боровинков дресинг. Предястието представляваше мазничък дип от извара с авокадо, а основното бяха свински пържоли с бекон, канела, стевия и оцет, придружени от карфиолено пюре. За дасерта никой не разбра - безформена топка в купичка за брюле, която е един от любимите сладкиши на Любо - суфле от кокосово брашно с кокосово масло, яйце и алтернативни подсладители, в което се добавя 100% какао.

Изненадата беше за всички, включително и домакина, защото отново делегат отговаряше за нея. А след импровизираното хоро дойде време и за оценките - вижте кой как гласува за изключително странната и иновативна вечеря.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта