Регистрация

Хляб с грис на домашна хлебопекарна

Хляб с грис на домашна хлебопекарна
Лесно   |   Порции 3-5   |   Видяна: 3102

Домашен топъл хляб от грис на автоматична пекарна.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 ч.л. суха мая
  • 330 грама брашно
  • 120 грама грис
  • 250 мл вода
  • 1 с.л. захар
  • 1 ч.л. сол

Начин на приготвяне:

1. Сложете продуктите в хлебопекарната като спазвате следния ред - вода, сол, грис, брашно, мая, захар.

2. Изберете програмата за дълго печене на хляб със средна или препечена коричка и среден размер.

3. Оставете машината да направи всичко останало.

4. Извадете готовия хляб върху скара или решетка, за да не се отвърне коричката от влагата.

5. Хапнете си го още докато е топъл, ако имате възможност.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 3 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта