Регистрация

Сочни телешки хапки с масло



Сочни телешки хапки с масло
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 3001

Печено розово телешко с гарнитура от бяло и синьо сирене в масло.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.07.2016

Крехък телешки стек, поднесен с ароматно масло - това е апетитна и вкусна рецепта където своеобразния сос за мръвката повече прилича на гарнитура. Той се приготвя като се смесят натрошено бяло сирене, синьо сирене, масло, лук на прах и магданоз. След това млечната текстура се увива в стреч фолио и се прибира в хладилника, за да се стегне и да заприлича на странен бял салам. Телешкото пък приготвяме по стандартната рецепта за печено говеждо, в която най-важните стъпки са месото да е със стайна температура, и да се запича съвсем закратко в тигана.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта