Регистрация

Солено суфле с яйца и млечни продукти



Солено суфле с яйца и млечни продукти
Средно   |   Порции 3   |   Видяна: 7460

Суфле с пармезан, рикота, бити белтъци и яйчен крем.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Приготвянето на този ордьовър или елегантна закуска е доста нестандартно за българските традиции, а и продуктите не са типичните за потребителската кошница на нашенеца. Все пак ако искате да направите нещо свръхмодерно и вкусно, то този вид суфле е страхотен избор. Видеото показва стъпка по стъпка как да се справите с предизвикателството, така че крайният резултат да очарова всички наоколо. Ако вече сте се мотивирали - запретнете ръкави!

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 45 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
4
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта