Регистрация

Свински ребра със зеле и моркови

Свински ребра със зеле и моркови
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 1871

Свинско със зеле за студените зимни вечери.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама свински ребра
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 1 неголяма глава зеле
  • сол и черен пипер на вкус
  • сусам
  • растителна мазнина

Начин на приготвяне:

1. Разделете свинските ребра и ги запържете до омекване в растителната мазнина.

2. Рендосайте моркова, наситнете лука и ги прибавете към месото. Оставете ги да се готвят известно време заедно и овкусете със сол и пипер.

3. Наситнете зелето. Сложете го в тава с капак или тенджера, като сипете и малко вода. Отгоре изсипете месното съдържание на тигана.

4. Оставете да се готви до пълното омекване на зелето.

5. Поднесете топло, поръсено със сусам.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта