Регистрация

Свински ребра със зеле и моркови

Свински ребра със зеле и моркови
Лесно   |   Порции 3-4   |   Видяна: 2190

Свинско със зеле за студените зимни вечери.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 500 грама свински ребра
  • 1 глава лук
  • 1 морков
  • 1 неголяма глава зеле
  • сол и черен пипер на вкус
  • сусам
  • растителна мазнина

Начин на приготвяне:

1. Разделете свинските ребра и ги запържете до омекване в растителната мазнина.

2. Рендосайте моркова, наситнете лука и ги прибавете към месото. Оставете ги да се готвят известно време заедно и овкусете със сол и пипер.

3. Наситнете зелето. Сложете го в тава с капак или тенджера, като сипете и малко вода. Отгоре изсипете месното съдържание на тигана.

4. Оставете да се готви до пълното омекване на зелето.

5. Поднесете топло, поръсено със сусам.

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. мил
  2. бон
  3. пил
  4. 988
  5. АНИ
  6. бок
  7. лео
  8. 94
  9. печен
  10. сън

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта