Регистрация

Печено свинско с бяло вино и патладжани



Печено свинско с бяло вино и патладжани
Средно   |   Порции 3-6   |   Видяна: 2850

Свински пържоли с кашкавалена коричка върху канапе от зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Печеното свинско е класика в поднасянето на засищащи и вкусни домашни гозби, затова днес предлагаме една рецепта, която е едновременно лесна и интересна за приготвяне, пък и се различава от делничните начини за готвене на тежки мръвки, които се предлагат в дебелите готварски книги. Добавката от патладжани и домати прави ястието профирно и по-леко, а запеченото в бяло вино месо става наистина крехко и ароматно. Ако не искате да готвите със скъпи продукти като моцарела, заменете я с кашкавал и блюдото пак ще излезе от фурната с неустоим вкус и визия. 

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
1
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта