Регистрация

Свински пържоли с ананас и кашкавал

Свински пържоли с ананас и кашкавал
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 1209

Печено свинско с ананас и кашкавалена коричка.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 кг (4 броя) свински пържоли без кост
  • сол и пипер
  • 1 глава лук
  • 6 с.л. майонеза
  • 1 консерва ананас
  • 280 г кашкавал

Начин на приготвяне:

1. Свинските пържолки оставете на стайна температура да се отпуснат за 20 минути.

2. Начукайте до дебелина около 1,5 см между два листа стреч фолио или в найлонов плик. След това поръсете двустранно със сол и пипер.

3. Подредете пържолите в тава, застлана с хартия за печене или алуминиево фолио.

4. Наситнете лука и го разпределете върху месцата. Отгоре сипете по 1,5 с.л. майонеза и с обратното на лъжица намажете свинското хубаво от горната страна.

5. Разпределете нарязаните на кубчета ананасени шайби от консерва и покрийте с рендосан кашкавал.

6. Пъхнете в предварително загрята на 180 градуса фурна за 35-40 минути.

7. Поднесете топло с гарнитура по желание.

 

Източник: YouTube/Кулинарка

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта