Регистрация

Пица от мамалига със суджук и маслини



Пица от мамалига със суджук и маслини
Лесно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 1868

Пица с качамачено тесто и месо.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 03.03.2016

Готвим инстантен качамак с дъх на чесън. Върху плоския царевичен български хляб се намазва стабилно количество масло, за да се отпусне той по време на печенето. А след това му придаваме модернистична нотка като правим плътно покривало от луканка (или друг вид колбас по избор) и кашкавалени парченца. Завършваме с наситнени зелени маслини и допичаме докато кашкавалът се разтече. По желание вкусната царевична пица се поднася под акомпанимента на нарязани чери доматчета или друг вид свежа салата по желание.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта