Регистрация

Печена глава карфиол с маслини и зехтин



Печена глава карфиол с маслини и зехтин
Лесно   |   Порции 4   |   Видяна: 2186

Карфиол на фурна с лимонов дъх.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 28.09.2015

 

Към карфиола като продукт за готвене трябва да се подхожда с повече фантазия, заявява Стоян Сейменски докато държи есенната зелка. Вместо просто да влезе в състава на манджа или туршия, е по-добре да се приготви нещо лесно и различно с него, съветва кулинарният експерт. От тук идва и днешното предложение - цяла печена глава карфиол, овкусена с ароматен зехтин, маслини и лимонова кора. На финала поръсваме и с пресен магданоз, за да стане ястието освен вкусно, и красиво на визия. Вижте във видеото как да си го приготвите.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 1 час

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
2
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта