Регистрация

Зелеви сарми с кайма, ориз и сланина



Зелеви сарми с кайма, ориз и сланина
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 5038

Сарми с месо и кисело зеле в гювеч.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Автентичността на рецепта идва от два фактора - първо - сармите се пекат в гювеч, като ароматите се смесват по-хубаво, а вкусът се превръща в традиционния за балканските манджи. Второ - резените сланина, които пускат типичната си мазнина, правят ястието неустоимо вкусно, придават му зимна тежест и мирис на домашен семеен уют. Затова рецептата е подходяща за всеки, който иска да внесе щипка разнообразие в приготвянето на домашните зелеви сарми.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 40 мин.
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта