Регистрация

Есенна пилешка супа с много зеленчуци



Есенна пилешка супа с много зеленчуци
Средно   |   Порции 6   |   Видяна: 1504

Супа от пилешки гърди с кореноплодни зеленчуци.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 02.10.2017

Обикновена пилешка супа - това няма да видите в тази рецепта, защото супата, която приготвят Лора и Стоян е истински кулинарен шедьовър с много продукти, сготвени така, че да освободят идеално вкусовете си и да ги обогатят с аромати на билки. Тук взаимстваме от модерната кухня, за да направим едно старо като Света ястие в нов стил. Гарантирано е изключително вкусно, но ще трябва да си отделите повече от час време в кухнята и поне два часа от стартирането на готвенето до сядането на трапезата.

Първо се правят картофени ньоки, които можете да си купите в готов вариант и от магазина. Следва да се нарежат на кубчета зеленчуците и да се запържат в зехтин. След това се заливат с пилешки бульон, добавя им се доматен концентрат, мащерка и риган и остават да покъкрят докато приготвим и останалата част.

Пилешки гърди се обтриват със сол и пипер и се запържват в зехтин. После се нарязват на кубчета. Накрая в тенджерата при моркови, целина, тиква и печен карамелен чесън на фурна влизат пилешките хапки и ньоките и всичко се готви до получаването на идеалната супа. А за да е съвсем съвършена, се поднася с рендосано жълто сирене и пресни листенца босилек. По желание си сервирайте и хляб към ястието.

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
става
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта