Българска млечна торта с ябълки
     Средно   |   Порции 4-8
  |   Видяна: 8647
    
Азиатска пилешка супа, чушки - бюрек и украса за сладкиши.
Епизод 21
Дължина: 23:50
Излъчено на: 2013-10-07 11:30
Днес ще готвим по български есенни рецепти:
- Българска есенна торта с млечен крем, ябълки, ванилия, канела и сметана.
 - Декорация - как се украсяват сладкиши с пудра захар и какао.
 - Малко по-различна рецепта за чушка бюрек.
 - Китайска супа с нудли, пилешко и лук.
 
Най-важните съставки
бакпулвер, белтъци, босилек, брашно, ванилия, ванилова есенция , вода, грах, захар, зехтин, какао, какао на прах, канела, лимонов сок, лук, магданоз, маслини, масло, мляко, нудълс, олио, пилешки бульон, пилешко месо, пилешко филе, пресен лук, сирене, сметана, соев сос, сол, сол и пипер, тофу, царевично нишесте, червени чушки, черен пипер, чесън, чушки, ябълки
Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 2.30 ч



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ