Регистрация

Паниран оригинален виенски телешки шницел



Паниран оригинален виенски телешки шницел
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 12260

Неповторимият шницел на Йоана, паниран по оригинална рецепта.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ето как се прави - начуквате хубаво специалното телешко месо за шницел. Добре е да го увиете в наилоново пликче или да го покриете с фолио, за да не опръска кухнята ви. След това правите малки разрези по крайщата на месото, овалвате го в брашно, яйце, трохи или галета и пържите на маслена баня. После отцеждате върху домакинска хартия, която ще попие излишното омазняване. А ако го сервирате с бучка масло отгоре, докато е още топъл, и поръсите с наситнен магданоз, ще спазите оригиналната рецепта на 100%.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
2
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 94
  2. 900
  3. 260
  4. 712
  5. 594
  6. CA
  7. 64
  8. гърди
  9. 700
  10. 234

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта