Регистрация

Паниран оригинален виенски телешки шницел



Паниран оригинален виенски телешки шницел
Лесно   |   Порции 1   |   Видяна: 11413

Неповторимият шницел на Йоана, паниран по оригинална рецепта.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

     Ето как се прави - начуквате хубаво специалното телешко месо за шницел. Добре е да го увиете в наилоново пликче или да го покриете с фолио, за да не опръска кухнята ви. След това правите малки разрези по крайщата на месото, овалвате го в брашно, яйце, трохи или галета и пържите на маслена баня. После отцеждате върху домакинска хартия, която ще попие излишното омазняване. А ако го сервирате с бучка масло отгоре, докато е още топъл, и поръсите с наситнен магданоз, ще спазите оригиналната рецепта на 100%.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
2
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта