Свинско катсу - шницел с хрупкава кора
     Лесно   |   Порции 2
  |   Видяна: 4164
    
Японска рецепта за хрупкаво свинско.
Необходими продукти:
- 2 свински шницела
 - 2 яйца, разбити
 - брашно
 - галета
 - сол
 - олио (от гроздови семена)
 
Начин на приготвяне:
1. Изтънете шницелите с чукче за месо (или с обратното на плосък нож).
2. Овкусете и от двете страни със сол.
3. Покрийте с брашно и потопете в яйчената смес.
4. Накрая покрийте с галета.
5. Сгорещете олиото в дълбок тиган.
6. Бавно потопете месото в горещото олио и пържете няколко минути, като обърнете веднъж.
7. Отцедете излишното олио върху кухненска кърпа преди да поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 25 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ