Печен заек с бира, бекон и ябълки
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 4365
Великденски тарт с ориз и свежа гъбена салата.
Епизод 146 - Сезон 2
Дължина: 23:38
Излъчено на: 2012-04-10 11:30
Днес ще готвим великденски рецепти от Европа.
- Елзаска рецепта за заешко, печено в бира с бекон и ябълки.
- Салата от мента, магданоз, репички и гъби, поднесена с пъдпъдъчи яйца.
- Швейцарски великденски тарт с маслено тесто и плънка от мляко с ориз и бадеми.
Най-важните съставки
бадеми, бакпулвер, бекон, бира, брашно, бял оцет, бял пипер, вода, гъби, гъби печурки, дафинов лист, заешко, захар, зехтин, зехтин Extra Virgin, кориандър, лимон, лимонов сок, лимонова кора, лук, магданоз, масло, мента, мляко, ориз, оцет, пресен лук, пушен шарен бекон, пъдпъдъчи яйца, репички, соев сос, сол, сол и пипер, черен пипер, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3.30 ч.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ