Регистрация

Руска солянка с много месо



Руска солянка с много месо
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 5704

Супа с остатъчни меса от хладилника.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Солянката е руска супа от средновековието, с която са се хранили бедняците, събиращи остатъчните меса от храните на богатите. Постепенно обаче хората разбрали, че комбинацията от много и различни видове месни продукти, както и богатството на подправки прави ястието изключително апетитно. Ето и някои от продуктите, които може да ви затруднят с превода:

ветчина - шунка

душистого перца - бахар

огурцы соленые - кисели краставички

оливки - маслини

петрушки - магданоз

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

РЕЦЕПТА НА ДЕНЯ

сподели:

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта