Регистрация

Черешката на тортата - сезон 12, епизод 38, част 3



Черешката на тортата - сезон 12, епизод 38, част 3
Трудно   |   Порции 5   |   Видяна: 1650

Нина Малакова посреща гости в Черешката на тортата.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Черешката на тортата, сезон 12, епизод 38

Излъчен на 21.02.2019

Трета част

Гости посреща Нина Малакова

Домакинята наготви странни и вкусни азиатски храни, за да представи бляскаво своята страст към източната кухня. За съжаление решението ѝ да посрещне компанията в неотворилия ресторант, в който ще работи, се оказа доста грешна стъпка. Мястото е студено, мирише на боя, покрито е с найлони и липсва живот в него. В чинийте на гостите пада прах от недовършения таван, а във водата на Габи дори се намират парчета мазилка.

За всеки от другарите е предвиден индивидуален коктейл като Welcome drink. Някои от питиетата се харесват, други са определени като прекалено странни. Пристигат салатите - едната е леко пикантна, добре подсладена и съдържа краставица на лентички, чери домати, мариновани кореноплодни зеленчуци, три вида кълнове и варени яйца. Другата е с листни зеленчуци и таханово-меден дресинг. Повече нетрадиционни, отколкото вкусни - е общата критика.

Супата изглежда зашеметяващо - три вида месо - пилешко, свинско и скариди, украсени с лист нори и пресен лук, са полегнали върху специален бульон и нудли. Някои се опитват дори да хапват ястието с клечки, което за други е трудна задача. Идеята, че се яде домашно приготвен рамен е комплимент за гостите.

Светла провокира Нина да разкаже за негативното отношение след Hell's Kitchen. Домакинята споделя, че цял месец е стояла затворена в дома си, а щом излязла навън, лошата енергия, изпратена към нея била толкова много, че същия ден паднала и счупила крак. Така останала 6 месеца на легло, лишена от възможността да готви и да се развива. Нина твърди, че се е променила след участието си в риалитито, но Марто споделя, че не вярва в това.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта