Регистрация

Торта с тиква, сметана и шоколад



Торта с тиква, сметана и шоколад
Трудно   |   Порции 8   |   Видяна: 3556

Зимна торта от четири пласта с шоколадов ковертюр.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 19.02.2016

Една пищна домашна торта, която пленява с разноцветните си пластове и смесицата от допълващи се вкусове, но изисква повече от час и половина за направата си и поне три часа, докато е напълно готова да бъде поднесена и да съблазни всеки на трапезата. Първо се приготвя основата от маслено тесто, следва направата на тиквен крем, пласт от шоколадов крем, ред от крем сирене и покривало от шоколадови стафиди, които по желание можете да замените с готови шоко ядки или карамелизирани ядки. Но - накрая всичко изглежда перфектно и е страшно вкусно. 

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта