Регистрация

Техники за украса на блюда от Влади Илиев



Техники за украса на блюда от Влади Илиев
  |   Порции 1   |   Видяна: 7549

Оформяне на официално плато ордьоври и сладкиши.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Красиво декорираната храна е ключ към възможността да се оцени цялото майсторство на добре приготвеното блюдо. Човек се храни с всичките си сетива, затова обръщаме внимание и на порцията, която получават очите. Ето някои техники, които ще ви помогнат да зарадвате зрението на гостите и близките, като им поднесете освен неповторим вкус и уникална визия. От видеото ще научите как се прави украса с преливане на сосове, как се режат плодове и зеленчуци за декорация на плата със сладкиши и меки сирена, как се оформят флорални мотиви от храна, как се прегъват тестени изделия в триизмерни форми и още много други тънкости, които ще направят храната неповторима и незабравима.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта