Регистрация

Оформяне и украса на различни видове хляб



Оформяне и украса на различни видове хляб
Трудно   |   Порции 8   |   Видяна: 16145

Хитринки при направата на домашен хляб в помощ на начинаещи и професионалисти.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Да се омеси домашен хляб не означава просто да се направи едно тесто, след което да бъде прибрано във фурната за изпичане. Самото оформяне на питките и багетите в различен стил, така че да се превърнат в най-апетитното печиво, на което никой не може да устои, е истинското майсторство. Затова ето няколко идеи как да се придадат красиви форми на хляба и как да се нашари с острие неговата повърхност. В зависимост от уменията си сами преценете дали се нуждаете от маркер за очертаване или не.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 1.30 ч.

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
1
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта