Регистрация

Същинското замесване на яйчено тесто за козунак с локум - част 3



Същинското замесване на яйчено тесто за козунак с локум - част 3
Средно   |   Порции 8-12   |   Видяна: 3526

Как се натиска тестото, за да гарантира козунак с мека сърцевина.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Козунакът изисква внимание, сръчност и умения. Ето продължението на част 1 и част 2, в които се учим как се замсва сладкото великденско хлебче. Тук вече вкарваме в акция цялото брашно и започваме да месим гладко, еластично и нелепкаво тесто. Учим се на техниката как от сместта се получава нелепнеща субстанция, която се натиска по точно определен начин.  

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 25 мин.
Време за готвене: 25 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. 200
  2. бон
  3. или
  4. св
  5. 22
  6. 40
  7. Пълнен
  8. го
  9. пуешки
  10. й

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта