Суфле с наденички
Баница с наденица, сирене и зеленчуци.
Необходими продукти:
- 1 пакет (500 г) готови кори за баница
 - 1 пакет нарязани наденички
 - 3 сладки чушки, нарязани
 - 300 г сирене фета, натрошено
 - 3 яйца
 - 500 мл прясно мляко
 - зехтин
 
Начин на приготвяне:
1. Смесете сиренето, чушките и наденичките в купа.
2. Намаслете кръгла тавичка за печене.
3. Сложете няколко кори на дъното на тавичката и поръсете със зехтин и част от плънката.
4. Продължете по същия начин да редувате кори, зехтин и плънка до изчерпване на продуктите, но завършете с кора.
5. Разбийте яйцата и ги сместе с млякото. Полейте суфлето с тази смес и направете няколко дупки с ножа, за да поеме повече от течността.
6. Печете в предварително загрята фурна на 170ºС до златисто-кафяво.
7. Когато се изпече, обърнете от тавичката наопаки и оставете да се охлади. Нарежете като кейк.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ