Регистрация

Сладко-кисел халибут

Сладко-кисел халибут
Средно   |   Порции 1   |   Видяна: 3271

Камбала в сладко-кисел сос.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 250 г халибут(камбала) или друга риба по избор, нарязана на тънки филийки
  • царевично нишесте
  • морков за украса
  • лук, нарязан на филийки
  • 2 с. л. доматен сос
  • 2 с. л. захар
  • 1 с. л. сос от стриди
  • вода
  • олио

Начин на приготвяне:

1. Смесете халибута с царевичното нишесте и изпържете на маслена баня докато покафенее. Заделете.

2. Загрейте тенджерка и запържете лука и моркова.

3. Добавете доматения сос, захарта, водата, соса от стриди и царевичното нишесте.

4. След като се сгъсти, сложете изпържения халибут. Разбъркайте докато се покрие равномерно.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта