Регистрация

Свински рулца с кашкавалена плънка

Свински рулца с кашкавалена плънка
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 4758

Панирано свинско руло с хрупкава коричка и пълнеж от кашкавал в яйчена смес.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 600 г свински медальон (да има и малко сланинка)
  • сол и пипер на вкус
  • 2-3 стръка пресен лук
  • 2 яйца
  • 200 г кашкавал
  • растителна мазнина
  • 1 опковка майонеза
  • 2-3 скилидки чесън по желание
  • няколко с.л. брашно
  • галета или намачкани сухари за панировка
  • малко вода

Начин на приготвяне:

1. Нарежете свинското филе на малки медальони и го осолете.

2. Нарежете зеления лук, разбийте 1 от яйцата, настържете кашкавала на едро и смесете всичко с малко растителна мазнина и майонеза. Добавете чесъна, минат на преса или смачкан в хаванче.

3. Сложете плънката с майонеза във всяко от свинските месца и завийте на руло. 

4. Панирайте всяко рулце първо в брашно, след това в другото разбито яйце и накрая в галетата (сухарите).

5. Пържете в загрято растително масло до хващането на коричка. След това печете в тава на фурна, като на дъното на съда сипете малко вода за около 20 мин. Щом решите, че месото е готово - извадете и сервирайте

 

Източник: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта