Салата от леща с маслини
     Средно   |   Порции 4
  |   Видяна: 5413
    
Веганска засищаща салата с варива, лук и маслини.
Необходими продукти:
- 3/4 ч.ч. леща
 - 2 ч.ч. гореща вода
 - 1 връзка зелен лук
 - 1/2 ч.ч. нарязан магданоз
 - сол, пипер
 - 1/2 ч.ч. подсолен оцет
 - зрели маслини
 
Начин на приготвяне:
1. Накиснете лещата и я сварете в 2 ч.ч. гореща вода до омекване.
2. Отцедете и сложете в купа, прибавете зеления лук, нарязан наситно, както и останалите необходими продукти.
3. Разбъркайте хубаво, украсете с маслини и поднесете.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 10 мин.
Време за готвене: 40 мин.



		    
		    
		    
		    
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ