Регистрация

Руска солянка с много месо



Руска солянка с много месо
Средно   |   Порции 4-6   |   Видяна: 7052

Супа с остатъчни меса от хладилника.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Солянката е руска супа от средновековието, с която са се хранили бедняците, събиращи остатъчните меса от храните на богатите. Постепенно обаче хората разбрали, че комбинацията от много и различни видове месни продукти, както и богатството на подправки прави ястието изключително апетитно. Ето и някои от продуктите, които може да ви затруднят с превода:

ветчина - шунка

душистого перца - бахар

огурцы соленые - кисели краставички

оливки - маслини

петрушки - магданоз

Рейтинг и коментари

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Киш
  2. Боб
  3. АНИ
  4. тра
  5. сън
  6. Пре
  7. сос
  8. сол
  9. ром
  10. зеле

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта