Регистрация

Презентация за правилно размесване на тесто за хляб



Презентация за правилно размесване на тесто за хляб
  |   Порции   |   Видяна: 3621

Полезна информация за хора, които ще месят домашен хляб или питка за първи път.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Ако сте решили, че вече ви е време да се захванете с месенето на тесто, то ето как трябва да движите ръцете си, за да накарате брашнената смес да се оформи в гладко и бухнало тесто, достойно за изпичането на всякакви хлябове и питки в домашни условия. Помнете, ако много ви се лепи по пръстите, сложете си още брашно. Останалото ще дойде с желанието и опита.

Най-важните съставки

Време за приготвяне:
Време за готвене:

Рейтинг и коментари (3)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта