Регистрация

Месене на домашна френска багета



Месене на домашна френска багета
Средно   |   Порции 2   |   Видяна: 8084

Домашни франзели, които можете да си омесите сами.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

      Да месим с шеф Джон, който днес ще ни разкрие тайната на оригиналните френски багети. Оказва се, че не е толкова сложно да направим у дома си хляб, наподобяващ любимите малки франзелки от хранителната верига - с твърда и хрупкава коричка и мека и пухкава сърцевина. Ако искате да си замсите нов вид тестено изделие - опитайте да следвате указанията на тази рецепта за багета.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1 час
Време за готвене: 4 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
3
4 мн. добре
1
3 става
1
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

ПОСЛЕДНО ТЪРСЕНИ

  1. Пипер
  2. 18
  3. м
  4. ус
  5. Яйца
  6. %s
  7. пържен
  8. люто
  9. П
  10. домати

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта