Регистрация

Пилешки рулца с крем сирене и салвия

Пилешки рулца с крем сирене и салвия
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 979

Пилешко в бекон с масло, салвия и крем сирене.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 4 пилешки пържоли от гърди
  • 8 ленти бекон
  • сол и пипер
  • 14 листа салвия
  • 2 с.л. олио
  • 60 г масло
  • 1 опаковка 125 г крем сирене
  • 4 скилидки чесън
  • 2 с.л. соев сос
  • 50 мл бяло вино

Начин на приготвяне:

1. Пилешкото поръсете със сол и пипер и начукайте между два листа стреч фолио.

2. Крем сиренето оставете да се размекне на стайна температура. Добавете му малко сол и намачкания на паста чесън и разбъркайте, за да стане на крем.

3. Сложете добре изтънената пържола върху стреч фолио. Намажете с 1/4 от крем сиренето, сложете по 2 листа салвия и с помощта на стреча завийте на руло. После облицовайте с по 2 ленти бекон. По желание фиксирайте с клечки за зъби.

4. Сгорещете олиото в тиган, добавете 30 г от маслото и два накъсани листа салвия и щом зацвърчи, сгответе рулцата от всички страни за по 2 минути. Прехвърлете в индивидуални порции и разделете всяко руло, защото са прекалено дълги.

5. В тигана налейте виното, подгрейте и изчегъртайте добре дъното. Сосът може да стане мътен - това да не ви притеснява. Добавете соевия сос, прецедете го и добавете 30 г студено масло от хладилника. Разбъркайте и щом маслото се разтвори, покапете с получения сос рулцата. Отгоре украсете с по лист салвия и поднесете с любимата гарнитура или салата.

Снимка: lozhka.su

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 30 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта