Регистрация

Печена наденица с печурки



Печена наденица с печурки
Лесно   |   Порции 2-3   |   Видяна: 2109

Наденица с гъби на тиган - един бърз обяд.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 05.01.2016

Ако искате да си хапнете нещо бързо и питателно, вкусно, засищащо и с месо, то ето идея как да си направите колбас с гъби на тиган. Можете да използвате не само чоризо, но и друг вид наденички и саламчета, каквито намерите в хладилника си или в близкия магазин. Печурките също не е задължително да са кафяви, можете да си вземете и от белите или други пресни гъби. Предупреждаваме, че гъбите от консерва обаче няма да направят ястието така вкусно. А приготвянето му ще ви отнеме около четвърт час, така че бързо ще успеете да заситите глада.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 20 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта