Пелмени с ципура и сос от коприва
Трудно | Порции 3-5
| Видяна: 3254
Зелена плодова салата и пълнозърнест тарт с шунка и чедър.
Епизод 196 - Сезон 3
Дължина: 25:39
Излъчено на: 2013-04-25 11:30
Днес ще готвим лесни пролетни гоздби:
- Тарт от пълнозърнесто брашно с плънка от чедър, шунка, сметана и горчица.
- Красива и полезна плодова зелена пролетна салата с ябълка, лайм, киви, авокадо и шамфъстък.
- Пелмени с месо от ципура върху канапе от млечен сос с пасирана коприва и чесън.
Най-важните съставки
авокадо, брашно, бяло сирене чедар, вода, горчица, зелена ябълка, зехтин, киви, кисело мляко, Коприва, къри, лайм, лимон, лимонова кора, лук, масло, мед, мента, мляко, морска сол, пресен лук, пълнозърнесто брашно, сметана, сол, сол и пипер, тиквички, ципура, чедър, черен пипер, чесън, шамфъстък, шунка, ябълки, яйце
Време за приготвяне: 3 часа
Време за готвене: 4 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ