Регистрация

Паниран хрупкав телешки език с канапе от зеленчуци



Паниран хрупкав телешки език с канапе от зеленчуци
Трудно   |   Порции 3-8   |   Видяна: 4123

Шоколадов яйчен крем със сметана, паста с вино и свинско бонфиле със сини сливи.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Епизод 146 - Сезон 3

Дължина: 24:41
Излъчено на: 2013-02-16 11:30
 
 
Днес ще готвим:
 
  • Мек шоколадов крем с винен нюанс и сметанов завършек - най-романтичния десерт.
  • Телешки език, намазан със смес от горчица и сметана, овалян в галета и запечен до пълна сочност с хрупкава коричка - едно разкошно мезе за вино, поднесено с гарнитура от моркови и селъри.
  • Бързи спагети с червено вино и люта чушка.
  • Сочно свинско бонфиле със сушени сини сливи.

 

 

 

Рейтинг и коментари

5 отлична
2
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта