Регистрация

Панирани пържоли от бутче с майонеза и кашкавал



Панирани пържоли от бутче с майонеза и кашкавал
Лесно   |   Порции 2   |   Видяна: 1905

Печени пилешки пържоли с кашкавал, домати, орехи и майонеза.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бърза рецепта за печено пилешко се спретва в Кухнята на Звездев, като сочните пържоли от бутче се панират в галета, но се пекат на фурна, а на финала и под коричка от майонеза, ядки, домати и кашкавал. Толкова лесно за направа и апеитно основно трябва да влезе в репертоара за вкусни и експресни домашни делнични вечери.

Първо обезкостените бутчета се овкусяват със сол и пипер и се овалват в галета. Слагат се в намаслена тавичка и се запичат в предварително загрята фурна. След 10-15 минути се обръщат. Новата горна страна се намазва с майонеза, поръсва се с натрошени орехи и отгоре се подреждат тънки резени домат. Върху тях се разпределя рендосан кашкавал и всичко това се дозапича. После е готово за хапване - питателно, вкусно и направено за около половин час. Гледайте във видеото точно как става.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 15 мин.
Време за готвене: 35 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта