Регистрация

Пилешки пържоли с лимон и каперси



Пилешки пържоли с лимон и каперси
Лесно   |   Порции 3   |   Видяна: 2740

Пържоли от бутче в сос от бяло вино.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Бон Апети

Излъчен на 01.11.2016

Месото от пилешки бутчета е доказано най-вкусната част от пилето, затова при готвенето му няма особено къде да се сбърка. Рецептите за тази сочна червена мръвка са много и всяка си има своя чар. Ето още едно предложение как да си направите пържоли от пилешки бутчета - сочни и крехки с приятен сос и закачливи аромати. Месото се запържва в тиган или тенджера с огнеупорни дръжки в компанията на лук и чесън. Добавят му се подправки, клончета мащерка, бяло вино, бульон и резени лимон и влиза във фурната за още 45 минути. Представете си колко е крехко пилешкото месо, готвено толкова време. А сега включете въображението, за да ви го нарисува овкусено с всички глезорийки, които също се вместиха в рецептата. Вкусно, а?

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 30 мин.
Време за готвене: 1:20 часа

Рейтинг и коментари (2)

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта