Панирана риба треска, запечена с лук и картофи
Трудно | Порции 4-8
| Видяна: 3106
Българска сладка пита и селска супа от коприва.
Епизод 159 - Сезон 3
Дължина: 22:05
Излъчено на: 2012-04-27 11:30
Днес ще готвим ястия от едно време:
- Панирана печена риба треска с картофи и лук.
- Супа с коприва и ориз, подправена с доматени кубчета.
- Пъстърва по селски с киселец, сметана и горчица.
- Бабината сладка пита, обогатена с аромат на портокал.
Най-важните съставки
брашно, вода, горчица, див лук, жълтък, заквасена сметана, зехтин, картофи, квасена сметана, киселец, кисело мляко, Коприва, лимон, лук, магданоз, олио, ориз, портокал, портокалов сок, пресен лук, пудра захар, пъстърва, репички, риба треска, сметана, сода бикарбонат, сода за хляб, сол, сол и пипер, треска, хлебна сода, червен пипер, черен пипер, яйце
Време за приготвяне: 2.30 ч.
Време за готвене: 3 часа
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ