Пай с нектар от агаве, бърбън и орехи
Средно | Порции 4
| Видяна: 2387
Хрупкав десерт с много ядки.
Необходими продукти:
- 1 охладена коричка за пай с големина 22,9 см
- 3 големи яйца
- 1/2 ч.ч. гранулирана захар
- 1/2 ч.ч. тъмно кафява захар
- 1/2 ч.ч. нектар от агаве
- 2 с.л. бърбън ("Jack Daniels" е за предпочитане, но може да използвате и друг)
- 1 с.л. неосолено масло (размекнато)
- 2 ч.ч. орехи (нарязани)
- 1 ч.ч. орехи (разполовени)
Начин на приготвяне:
1. Загрейте фурната на 180°С.
2. Смесете всички необходими продукти освен орехите до хомогенност. Прибавете нарязаните орехи. Изсипете в охладената коричка за пай. Подредете разполовените орехи върху сместа. Печете пая 50-60 мин. Изключете фурната и оставете да престои в нея 10-15 мин. Извадете от фурната и оставете да се охлади напълно.
Най-важните съставки
Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.
ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ