Регистрация

Пай с нектар от агаве, бърбън и орехи

Пай с нектар от агаве, бърбън и орехи
Средно   |   Порции 4   |   Видяна: 2249

Хрупкав десерт с много ядки.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Необходими продукти:

  • 1 охладена коричка за пай с големина 22,9 см
  • 3 големи яйца
  • 1/2 ч.ч. гранулирана захар
  • 1/2 ч.ч. тъмно кафява захар
  • 1/2 ч.ч. нектар от агаве
  • 2 с.л. бърбън ("Jack Daniels" е за предпочитане, но може да използвате и друг)
  • 1 с.л. неосолено масло (размекнато)
  • 2 ч.ч. орехи (нарязани)
  • 1 ч.ч. орехи (разполовени)

Начин на приготвяне:

1. Загрейте фурната на 180°С.

2. Смесете всички необходими продукти освен орехите до хомогенност. Прибавете нарязаните орехи. Изсипете в охладената коричка за пай. Подредете разполовените орехи върху сместа. Печете пая 50-60 мин. Изключете фурната и оставете да престои в нея 10-15 мин. Извадете от фурната и оставете да се охлади напълно.

 

Източник: opensourcefood.com

 

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 20 мин.
Време за готвене: 40 мин.

Рейтинг и коментари (1)

5 отлична
0
4 мн. добре
1
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта