Регистрация

Как се месят френски кроасани вкъщи



Как се месят френски кроасани вкъщи
Трудно   |   Порции 4-8   |   Видяна: 14560

Пухкави маслени кроасани по рецепта на майстор Бруно.

Оцени рецептата
Любима рецепта

 

    Френските кроасани вече не са само блян, съпътстващ мечтите за пътуване до Айфеловата кула и Ривиерата. Можете да си ги приготвите сами у дома, ако спазвате стъпките на експерта. Вижте как пред очите ви едно пухкаво тесто и пласт масло ще се превърнат в многолистна сочна френска кифла.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 1.30 ч.
Време за готвене: 5 часа

Рейтинг и коментари

5 отлична
6
4 мн. добре
4
3 става
6
2 едвам
4
1 трагедия
2
Средна оценка
мн. добре
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта