Регистрация

Задушено с кренвирши и зеленчуци



Задушено с кренвирши и зеленчуци
Средно   |   Порции 2-4   |   Видяна: 849

Задушено прясно зеле с два вида месо, лук и моркови.

Оцени рецептата
Любима рецепта

Зеле с месо или пък месо със зеле - тъй като двата компонента са почти по равно, няма как да се определи кое трябва да е първо в името на тази вкусна и апетитна рецепта. Важното е, че ястието е питателно и не особено трудно за приготвяне. Може да бъде семейна делнична вечеря или обяд, направен от предишния ден.

Лука и морковите се запържват в тенджера, посоляват се, добавя се зелето и се готви до омекване. Следва да се прибави доматена салца и каймата и да се разрохка измежду останалите продукти. Овкусява се със сол и пипер, добаят се нарязаните на шайби кренвирши или наденички и след малко в тенджерата влиза и прясна подправка. Ястието е готово - вкусно, шарено, засищащо.

Гледайте видеото, за да разберете как точно се прави, а точните продукти и стъпки на готвене можете да видите ТУК.

Най-важните съставки

Време за приготвяне: 35 мин.
Време за готвене: 50 мин.

Рейтинг и коментари

5 отлична
1
4 мн. добре
0
3 става
0
2 едвам
0
1 трагедия
0
Средна оценка
отлична
Коментирай

ОЦЕНИ И КОМЕНТИРАЙ

anonymous
Оцени рецептата

ПУБЛИКУВАЙ

Register form

Ask new password

Изпратете вашата рецепта